Fiica lui Hunter Biden și povestea a două familii: una puternică și celebră, iar cealaltă nu

0
Publicat:

Povestea din jurul nepoatei președintelui din Arkansas este o povestea a două familii, una dintre ele puternică, alta nu.

Fiica lui Hunter Biden
Fiica lui Hunter Biden

O fetiță în vârstă de patru ani din Arkansas învață să meargă pe o mașină pe patru roți cu model de camuflaj alături de verișorii ei. În unele zile, poartă o fundiță în păr, iar în alte zile, își trece coada lungă și blondă de cal prin spatele unei șepci de baseball.

Fata știe că tatăl ei este Hunter Biden și că bunicul ei patern este președintele Statelor Unite. Vorbește des despre amândoi, dar nu i-a cunoscut, scrie presa din SUA.

Părinții ei, respectiv Hunter Biden, fiul privilegiat al unui președinte, cât și Lunder Roberts, fiica unui fabricant de arme din mediul rural, au pus capăt recent unei bătălii de ani de zile în instanță cu privire la pensia alimentară, acceptând ca Hunter Biden, care are o carieră de pictor, să îi ofere fiicei sale un număr de tablouri, pe lângă plata unei pensii lunare.

„Am rezolvat-o între noi“, a declarat Lunden Roberts, mama fetei, într-un interviu acordat cotidianului The New York Times. Totodată, ea a spus că a renunțat la o cerere de schimbare a numelui de familie al fetei din Roberts în Biden. „Amândoi ne dorim ce este mai bine pentru fiica noastră și acesta este singurul nostru obiectiv“, a spus ea.

Deși se pare că acest conflict s-a stins, reverberațiile sale continuă în mediul politic. Deja, acesta a fost acoperit pe larg de presa conservatoare, de la Breitbart la Fox News, iar comentatorii conservatori au atacat familia Biden după aflarea veștii acordului.

Hunter Biden Foto Getty Images
Hunter Biden Foto Getty Images

Casa Albă nu a comentat despre acest caz. Mai mulți aliați ai președintelui se tem că situația ar putea afecta influența alegerile prezidențiale, atenția opiniei publice fiind îndreptată și asupra unui fiu pe care unii democrați îl consideră un handicap.

Lunden Roberts, în vârstă de 32 de ani, provine dintr-un clan la fel de unit ca și familia Biden. Tatăl ei este un producător de arme, ea învățând din copilărie să vâneze curcani și aligatori. În prezent, Lunden lucrează pentru afacerea familiei, undeva la periferia orașului Batesville.

La jumătatea anului 2018, tânăra era asistenta personală a lui Biden, potrivit unei persoane apropiate.  Fiica lor s-a născut în acel an. La scurt timp după nașterea fiicei lor, în noiembrie 2018, el a scos-o pe femeie și pe copil din asigurarea sa de sănătate, ceea ce a determinat-o pe Lunden să își contacteze avocatul.

Ea a intentat un proces în mai 2019, iar testele ADN din acel an au stabilit că Hunter Biden era tatăl copilului.

„Este foarte mândră de cine este bunicul ei și de cine este tatăl ei“, a dezvăluit ea. Hunter a spus că nu și-a adus fiica la Washington pentru a-i pedepsi pe cei din familia Biden, ci doar pentru că nu multe fetițe au ocazia să spună că bunicul lor este președinte.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, este ultimul fiu supraviețuitor al președintelui, care l-a pierdut pe cel mai mare, Beau, din cauza unui cancer la creier în 2015. Cel mai tânăr domn Biden are cinci copii și a declarat că l-a născut pe al patrulea într-un moment de cumpănă al vieții sale.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite