Donald Trump a sosit la Riad pentru prima sa vizită în străinătate de la preluarea mandatului prezidenţial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump şi Melania Trump au ajuns sâmbătă în Arabia Saudită Foto: AFP
Donald Trump şi Melania Trump au ajuns sâmbătă în Arabia Saudită Foto: AFP

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sâmbătă dimineaţa la Riad, capitala Arabiei Saudite, în prima etapă a turneului său inaugural în străinătate după preluarea mandatului prezidenţial, relatează agenţia Belga.

Avionul Air Force One a aterizat cu puţin înaintea orei locale 09.50 (06.50 GMT) pe aeroportul Regele Khaled din capitala saudită, iar imaginile cu Donald Trump şi prima doamnă a SUA, Melania Trump, păşind pe covorul roşu au fost imediat prezentate de posturile de televiziune. 

Preşedintele Statelor Unite urmează să se întâlnească în cursul după-amiezii cu regele Salman şi cu alţi lideri din regatul saudit.

Duminică, tot la Riad, Donald Trump este aşteptat  să susţină, în faţa a aproximativ 50 de lideri din ţări musulmane, un discurs despre „speranţele“ sale legate de „o viziune paşnică“ a islamului, notează dhnet.be.

După vizita în Arabia Saudită, Donald Trump se va deplasa în Israel, în teritoriile palestiniene, la Vatican, la Bruxelles (pentru un summit NATO) şi în Sicilia ( pentru o reuniune G7).

Donald Trump si Melania in Arabia Saudita FOTO AFP

Foto: AFP

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite