Cel mai norocos bărbat din SUA. A câștigat o sumă uriașă cu un loz răzuibil la doi ani după ce mai câștigase un premiu

0
Publicat:

Un bărbat din Carolina de Nord este fericitul câștigător a 2 milioane de dolari, după ce a dat peste un loz norocos. În mod surprinzător, nu este însă pentru prima dată. În urmă cu mai puțin de doi ani, el a câștigat milionul de dolari, la un concurs asemănător.

Pharris Frank, alături de soția sa FOTO NC Education Lottery
Pharris Frank, alături de soția sa FOTO NC Education Lottery

Se spune că norocul nu lovește de două ori în același loc, dar se pare că un bărbat din Statele Unite ale Americii face excepție. În schimbul unui loz răzuibil, pe care a plătit numai 20 de dolari, el a obținut două milioane, potrivit CNN.

Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost faptul că nu au trecut nici doi ani de când omul a fost fericitul câștigător a un milion de dolari, în urma răzuirii unui loz similar.

Pharris Frank a spus la loterie că era plecat din oraș, în interes de serviciu, la momentul când a cumpărat biletul.

Prima dată când am câștigat eram la doar trei kilometri de casă și, de data aceasta, mă aflam la patru ore și jumătate distanță. Ce șanse erau să mă aflu exact acolo, în acel moment exact?” s-a întrebat el.

Răspunsul, potrivit loteriei este: aproximativ una la 1,5 milioane. Aceasta a fost șansa de a câștiga premiul principal, la jocul Diamond Dazzler, în valoare de 2.000.000 de dolari.

Încrezător că va fi dublu câștigător

În ciuda acestor șanse infime, Frank și-a prezis victoria.

Este o nebunie pentru că fix cu o zi înainte să câștig, prietenul meu m-a întrebat cum m-am simțit să câștig un milion de dolari. I-am spus că o voi dubla”, a povestit el.

Potrivit reprezentanților loteriei, bărbatul a ales să primească o sumă forfetară de 855.006 de dolari, după reținerile de impozite federale, în loc să ia 100.000 de dolari, anual, pentru următorii 20 de ani, a spus loteria.

Cum va cheltui banii

După prima sa victorie mare, în iulie 2021, Frank a spus că și-a cheltuit jackpot-ul pentru o nuntă de vis.

De data aceasta, plănuiește o vacanță cu soția sa.

Jocul Diamond Dazzler a fost lansat în ianuarie, anul trecut. În prezent, au mai rămas două bilete la jackpot.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite