Cum a reușit o femeie să scape din mașina unui răpitor, care pretindea că e șofer de Uber

0
Publicat:

O femeie din Arizona, Statele Unite, a fost răpită de un bărbat care pretindea că este șofer de Uber. Ea a reușit să scape cu ajutorul unui bilețel.

Biletul, înmânat unui cerșetor FOTO Yavapai County Sheriff’s Office
Biletul, înmânat unui cerșetor FOTO Yavapai County Sheriff’s Office

Femeia a fost răpită, luni, în zona Phoenix, potrivit NBC.

Suspectul principal, Jacob Wilhoit, s-a dat drept șofer de Uber, a sechestrat-o pe femeie și a gonit pe o autostradă din Seligman, în partea de nord-vest a statului, a transmis Biroul Șerifului comitatului Yavapai, într-un comunicat de presă.

În timp ce victima, care fusese dată dispărută s-a reunit cu familia sa, bărbatul a fost arestat, în decursul zilei de miercuri.

Biletul salvator

Femeia a putut fi salvată, mulțumită unui bilețel. Ea a strecurat hârtia, pe care notase un mesaj înfiorător, unui cerșetor aflat la o benzinărie. Stația de alimentare se afla la aproximativ 450 de kilometri de Phoenix.

Ajutor! Sună la 911”, a scris victima, se arată într-o fotografie a respectivei notițe.

Victima a descris vehiculul în care se afla – o dubă Honda albastră – și a scris că se îndreptau „spre Kingman, Las Vegas”.

Omul de la benzinărie nu a ezitat și apelat la autorități. El a furnizat descrieri ale celor doi, precum și locul în care se îndrepta duba.

Femeia ar fi fost răpită după ce agresorul, care purta o perucă, a pretins că este șofer de Uber. Mașina o luase de la o reprezentață, în jurul orei 7 dimineața. Se presupune că Wilhoit a reținut-o pe victima sa, în timp ce conduceau spre Las Vegas și și-au petrecut noaptea într-un parc.  Când s-au oprit la o stație Chevron, din Seligman, femeia i-a strecurat biletul scris de mână, cerșetorului.

Jacob Wilhoit, în vârstă de 41 de ani, care a fost arestat fără incidente, se confruntă cu acuzații de amenințare, agresiune gravă, sechestrare, răpire și alte infracțiuni, a anunțat biroul șerifului.

Mașina răpitorului FOTO Yavapai County Sheriff’s Office
Mașina răpitorului FOTO Yavapai County Sheriff’s Office

În momentul în care ofițerii au oprit duba au găsit mai multe arme la vedere. Deocamdată, autoritățile nu au identificat motivul răpirii.    

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite