Copil de un an și jumătate blocat într-o Tesla defectă, la temperaturi infernale. Bunica, disperată: „Tăiați mașina în două!”

0
Publicat:

O familie din Arizona, SUA, a trăit scene cumplite, după ce copilul lor a rămas blocat într-o Tesla care s-a defectat, în timp ce afară temperaturile erau imense, relatează Daily Mail.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Pompierii au fost alertați de o femeie, care i-a implorat să îi salveze nepoata, în vârstă de 1 an și jumătate, care a rămas blocată într-o mașină electrică.

Renee Sanchez tocmai își așezase nepoata pe scaunul din spate al mașinii, când, pe neașteptate, bateria mașinii s-a descărcat complet, înainte ca ea să apuce să urce în vehicul.

„Am închis ușa și am mers în fața mașinii, să mă urc la volan, dar mașina a murit. Nu puteam să intru, nu puteam să o deschid", a povestit femeia.

Femeia a încercat disperată să deschidă mașina, care între timp se transformase într-o adevărată saună din cauza temperaturilor infernale. În cele din urmă, ea a sunat la serviciile de urgență.

„Când au ajuns, au spus că este vorba despre o Tesla și că nu pot să intre în aceste mașini. Le-am zis 'nu-mi pasă, tăiați mașina în două dacă e nevoie. Scoateți-o de acolo!' "

Pompierii au fost nevoiți să distrugă mașina, în valoare de 45 de mii de dolari, cu toporul.

Aceștia au reușit să o scoată pe micuță în siguranță din mașină. 

„A fost în regulă. Dar când au ajuns pompierii, a început toată agiția, geamurile au fost sparte și a început să plângă pentru că era speriată", a mai povestit femeia.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite