Condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a furat 50 de dolari. Bărbatul va fi eliberat după ce a petrecut 36 de ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Alabama care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, după ce a furat dintr-o brutărie 50,75 de dolari, când avea 20 de ani, va fi eliberat după ce a petrecut peste 30 de ani în spatele gratiilor, informează The Guardian.

Alvin Kennard, care a fost condamnat de jaf de granul întâi, după incidentul din brutărie, avea 22 de ani atunci când a fost încarcerat, în 1983.

Acum, după 36 de ani, bărbatul în vârstă de 58 de ani va fi, în sfârşit, liber, după ce un judecător a ordonat să fie eliberat din penitenciarul Donaldson din Bessemer. Kennard a primit pedeapsa disproporţionată sub o veche lege din Alabama, cunoscută că „legea celor trei abateri”.

El fusese anterior condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru legături cu un jaf. Ultima condamnare- pentru tâlhăria din brutărie, care a fost comisă cu nun cuţit, dar în urma căreia nimeni nu a fost rănit – însemna că bărbatul trebuia să fie încarcerat fără dreptul de a fi eliberat condiţionat.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite