Cel puţin şase persoane au murit în Texas după o serie de tornade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tornade au lovit nordul Texasului în jurul orei 6.00 a României
Trei tornade au lovit nordul Texasului în jurul orei 6.00 a României

Nordul statului Texas a fost afectat de o serie de tornade, care au distrus mai multe locuinţe şi au ucis cel puţin şase oameni, potrivit ABCNews.

Mai bine de 100 de locuinţe au fost distruse în districtul Ranchi Brazos, aflat în apropierea oraşului Granbury din statul Texas. Cel puţin şase locuitori din această regiune au murit în timpul furtunilor, au anunţat autorităţile, citate de postul american de televiziune. 

Totodată, autorităţile au anunţat că este posibil ca numărul morţilor să crească, având în vedere că unele părţi ale districtului sunt „puternic avariate” sau „complet distruse”, după ce trei tornade au lovit zona miercuri, în jurul orei locale 20.00 (ora 06.00 a României). 

În momentul de faţă, 14 persoane sunt date dispărute. La principalul spital din regiune, Granbury Medical Center, aproximativ 40 de persoane au fost primite şi tratate pentru plăgi, fracturi şi contuzii, a anunţat un purtător de cuvânt al spitalului. Victimele cu probleme grave de sănătate au fost mutate la mai multe centre medicale din Forth Worth. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite