Avionul lui Donald Trump a fost forţat să aterizeze de urgenţă în Nashville

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump, discurs la scara avionului
Donald Trump, discurs la scara avionului

Donald Trump se afla în drum spre un raliu a cărui desfăşurare avea loc în Little Rock, Arkansas, când avionul în care se afla, un Boeing 757, a făcut oprirea care nu se afla în program.

Aterizarea de urgenţă a fost impusă din cauza unor probleme cu motorul avionului. Purtătoarea de cuvânt a lui Trump a anunţat că acesta a reuşit să ajungă la destinaţie cu o aeronavă.

Magnatul Donald Trump îl acuză de fraudă electorală pe adversarul său republican Ted Cruz, câştigătorul scrutinului intern din Iowa, sugerând că ar fi necesar un nou vot în acest stat, informează The Washington Post.

Rick Santorum s-a retras miercuri din cursa pentru nominalizarea de către Partidul Republican a candidatului său pentru alegerile prezidenţiale din SUA şi a afirmat că-l va susţine pe senatorul Marco Rubio, relatează joi agenţia Reuters. 

 Santorum (57 de ani), fost senator de Pennsylvania, a câştigat alegerile primare din Iowa în urmă cu patru ani, dar luni n-a reuşit să obţină decât 1% din voturi în Iowa.

Într-o apariţie la Fox News, Santorum a anunţat că se retrage şi că îl va susţine pe Rubio, caracterizându-l pe senatorul de Florida drept ''un tânăr extrem de talentat şi un lider înnăscut''. ''Rubio poate uni această ţară, nu doar moderaţi şi conservatori, ci şi tineri şi bătrâni'', a afirmat el.

Rubio (44 de ani) s-a plasat pe locul al treilea la alegerile primare de luni din Iowa, prima confruntare din bătălia ce are loc stat cu stat pentru a decide nominalizarea candidatului republican pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016.

Senatorul de Texas Ted Cruz a câştigat primarele din Iowa, provocând o breşă în poziţia de favorit republican a miliardarului Donald Trump.

După retragerea lui Santorum rămân nouă candidaţi republicani în cursa pentru nominalizare. Următoarea etapă a alegerilor primare va avea loc marţi în New Hampshire. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite