Autorităţile americane anunţă că patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o serie de furtuni extreme au lovit Alabama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul Robert Bentley a anunţat marţi dimineaţă că patru persoane şi-au pierdut viaţa într-o clădire lovită de vreme extremă, după ce ploi torenţiale şi vijelii puternice au cuprins Alabama. De asemenea, locuitorii din statul american s-au confruntat în ultimele zile şi cu grindină şi tornade, scrie Reuters.

Se pare că cele patru persoane au decedat într-o clădire din regiunea Rehobeth, situată în sud-estul Alabama în apropiere de localitatea Dothan.

Autorităţile americane au explicat că ar putea să fie vorba de o tornadă, însă presa locală a relatat că cele patru persoane au murit într-o locuinţă lovită de un arbore în cădere, care a doborât mai multe cabluri electrice.

Vijeliile puternice au doborât liniile de alimentare cu energie electrică în mai multe state americane din golful Mexic. Între timp, vremea extremă a produs tornade până în Mississippi.

Meteorologii au emis avertismente de tornade din Louisiana şi până în Florida. De asemenea, există avertismente de viituri în mai multe state din partea sudică a Americii.

Peste 20.000 de persoane au rămas fără electricitate ca urmare a furtunilor puternice care au lovit Mississippi. Alţi 11.000 de clienţi au rămas în beznă în Louisiana şi Texas.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite