Aproximativ 200 de motociclişti au fost arestaţi în Texas, în urma incidentelor armate între două bande rivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 200 de motociclişti au fost arestaţi, luni, în Statele Unite, în urma urma incidentelor armate produse în Texas între grupări rivale de motociclişti şi soldate cu nouă morţi şi 18 răniţi, informează Reuters şi CNN.

Autorităţilor locale au informat presa că 192 de persoane au fost arestate pentru participare la activităţi de criminalitate organizată, folosire neautorizată de arme de foc şi crime.

„Arestările continuă; deja sunt 192 de suspecţi arestaţi”, a declarat un oficial din cadrul poliţiei texane.

 Nouă persoane au murit şi 18 au fost rănite, duminică, într-un schimb de focuri între grupări rivale de motociclişti la un restaurant Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco, Texas.

O parte din motociclişti au deschis focul şi asupra poliţiştilor veniţi să aplaneze conflictul, potrivit  mărturiei sergentului Patrick Swanton, citat de Reuters. 

Peste 100 de arme au fost ridicate de la locul incidentului unde s-au confruntat membrii badenor „Bandidos” şi „Cossacks”, Cei din „Bandidos” ar fi început confruntarea, fiind nemulţumiţi de încercarea de intrare pe piaţa lor a rivalilor, în ceea ce priveşte traficul şi distribuirea de droguri. 

În timpul violenţelor, unii clienţi şi angajaţi ai restaurantului s-au ascuns în camera frigorifică, potrivit postului KWTX, afiliat CNN.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite