VIDEO Un veteran din Al Doilea Război Mondial, bruscat de bodyguarzii lui Putin la parada din Piaţa Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură YouTube
FOTO Captură YouTube

Atente la orice mişcare potenţial periculoase, gărzile de corp ale lui Vladimir Putin l-au bruscat în timpul paradei din Piaţa Roşie din Moscova pe un veteran din Al Doilea Război Mondial care s-a apropiat de preşedintele rus.

Un veteran din Al Doilea Război Mondial a încercat să se apropie de preşedintele rus în timp ce acesta se îndrepta către Grădina Alexandru pentru a depune o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut.

Însă fostul combatant a întâmpinat rezistenţă din partea gărzilor de corp ale lui Putin, care l-au bruscat şi l-au îndepărtat din zonă. Observând această situaţie neplăcută, liderul de la Kremlin s-a apropiat de veteran, i-a strâns mâna şi l-a invitat să meargă alături de el.

Rusia, considerată moştenitoarea Uniunii Sovietice, are în prezent 1,6 milioane de veterani din Al Doilea Război Mondial.

Victoria împotriva Germaniei naziste este sărbătorită anual cu o paradă impresionantă în Piaţa Roşie din Moscova şi reprezintă de fiecare dată un prilej de expunere a noilor arme.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite