Un luptător rus de MMA a ucis un medic după o discuţie despre vaccinare. L-a înjunghiat în gât cu un os de animal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decese

Akmal Hhozhiev, un luptător rus de MMA, a fost arestat pentru că ar fi înjunghiat mortal un medic cu un „os de animal” pe insula Guam din Pacific, în urma unei dispute privind vaccinarea anti-COVID-19.

Akmal Hhozhiev s-a intitulat „Asasinul nevaccinat„ şi a distribuit constant postări anti-vaccin pe reţelele de socializare. El s-a născut în fostul Uzbekistan sovietic şi a lucrat pe aeroportul Pulkovo din al doilea oraş ca mărime din Rusia, Sankt Petersburg, potrivit The Moscow Time.

Luptătorul a fost arestat pe 7 noiembrie, la reşedinţa sa, fiind găsit plin de sânge, transmite Guam Daily News.

Medicul radiolog, Miran Ribati, a fost găsit, ulterior, într-o baltă de sânge, lângă o scară din interiorul aceluiaşi complex de apartamente.

Un martor a spus că Khozhiev, în vârstă de 27 de ani, şi Ribati, în vârstă de 44 de ani, au început să se certe pe tema vaccinării în timpul cinei, după ce îşi petrecuseră ziua împreună la plajă.

„Nu mai am încredere în tine”, i-ar fi spus Khozhiev lui Ribati, potrivit declaraţiei martorului, după care a început să-l strângă de gât, ca apoi să-l înjunghie tot în gât de mai multe ori cu un os rămas de la cină, scrie Digi24.

Presa locală a transmis că două femei, respectiv mama şi sora luptătorului de MMA, au încercat să-l oprească pe acesta, dar nu au reuşit.

Akmal Hhozhiev şi-a recunoscut fapta, iar un judecător a stabilit o cauţiune de un milion de dolari.

În oraşul Guam, Khozhiev a fost angajat ca instructor de MMA, însă fusese concediat recent din cauza comportamentului agresiv.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite