Un elicopter al FSB s-a prăbușit în Urali. Trei oameni au murit

0
Publicat:

Cel puţin trei persoane au murit după prăbuşirea unui elicopter al Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB) în Urali, în Rusia, a declarat marţi guvernatorul regiunii Celiabinsk, potrivit AFP.

Servicii Secrete Ruse FOTO securitylab.ru
Servicii Secrete Ruse FOTO securitylab.ru

"Un elicopter Mi-8 s-a prăbuşit în districtul Sosnovski", a transmis Alexei Texler pe Telegram. "Elicopterul aparţinea detaşamentului aerian al FSB", a adăugat el.

"Conform primelor informaţii, trei persoane au murit", a precizat guvernatorul.

Filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat pe Telegram că trei cadavre au fost descoperite la locul accidentului, unde un incendiu a fost adus sub control.

Un oficial al serviciilor de intervenţie a declarat agenţiei de ştiri de stat RIA Novosti că aeronava se afla într-un "zbor obişnuit de antrenament" înainte de a "se prăbuşi în pădure", probabil din cauza unei "defecţiuni a echipamentelor".

Accidentele care implică aeronave şi elicoptere, care sunt utilizate pe scară largă în părţi îndepărtate ale ţării, sunt frecvente în Rusia, adesea cauzate de condiţii meteorologice nefavorabile, erori de pilotaj sau probleme tehnice.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite