Tot mai mulţi dintre soldaţii lui Putin se plâng de epuizare şi de condiţiile inumane: „Am suferit de foame” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soldaţii ruşi se plâng de epuizare şi de condiţii Foto: Captură video
Soldaţii ruşi se plâng de epuizare şi de condiţii Foto: Captură video

Soldaţii ruşi care luptă în Ucraina îşi exprimă tot mai frecvent nemulţumirile cu privire la modul în care sunt trataţi şi a condiţiilor precare.

Soldaţii lui Putin se plâng de extenuare şi de condiţiile inumane. Conform The Guardian, în ciuda avansării trupelor ruseşti din regiunea Donbas, nivelul de epuizare a ajuns la un nivel foarte ridicat, după 100 de zile de lupte. Mai mulţi soldaţi chiar i-au cerut public lui Vladimir Putin să înceapă investigaţii cu privire la condiţiile în care sunt nevoiţi să lupte.

Într-un video postat pe reţelele sociale, luptătorii din Rusia care controlează estul Ucrainei se plâng de durata lungă a luptelor la care participă, dar şi de proviziile de alimente. 

Am suferit de foame şi de frig. Pentru o perioadă semnificativă, am fost lipsiţi de orice sprijin material, medical sau alimentar. Având în vedere prezenţa noastră continuă şi că printre noi există persoane cu probleme medicale cronice, persoane cu probleme psihice, apar multe întrebări care sunt ignorate de către superiori“, au declarat luptătorii din regimentul 113 din Doneţk, într-un videoclip postat online. 

De asemenea unul dintre soldaţii care a luptat în Kiev, iar acum se află în Donbas, se plânge de epuizare şi de faptul că nu şi-a văzut soţia de luni de zile: „Lupt în Ucraina de când a început războiul şi sunt mai bine de trei luni“.

Un alt luptător spune că este obosit, dar că superiorul său i-a transmis că nu poate să-l înlocuiască. 


Vă recomandăm să citiţi şi 

Peste 1.000 de prizonieri din Mariupol, trimişi în Rusia pentru a fi judecaţi

Clotilde Armand şi Ciprian Ciucu, schimb de replici pe Facebok. Edilul Sectorului 6: „Al dracului, n-am prins şi noi un Ferrari”

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite