Video Șef de stat major rus, lichidat în Lugansk. Momentul în care mașina sa a fost aruncată în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dmitri Pervukh, șeful Statului Major al Districtului Militar Central rus, a fost aruncat în aer, în mașina sa, în centrul orașului ocupat Lugansk.

Mașina în care se afla ofițerul a explodat FOTO: Captură video
Mașina în care se afla ofițerul a explodat FOTO: Captură video

Acest lucru a fost raportat de purtătorul de cuvânt al comandamentului operațional al administrației militare regionale din Odesa, Serghei Bratchuk, în Telegram, citând surse informate din orașul ocupat, scrie dialog.ua.

„A devenit cunoscut de la prietenii noștri din Lugansk ocupat temporar cine se afla în mașina care a explodat. Ocupanții nu scriu despre acest lucru, așa că îl vom raporta. Deci, astăzi a fost lichidat șeful de stat major pentru serviciul de trupe și securitatea serviciului militar în  53847 al Districtului Militar Central al Districtului Militar Central al Districtului Militar Central al Federației Ruse - ed.) Maior Dietriy Pervukh”, a spus Bratchuk.

 O mașină care circula în apropiere a fost, de asemenea, avariată de unda explozivă, iar o femeie a fost rănită.

Comitetul rus de anchetă a sosit de urgență la fața locului și efectuează o anchetă.

Unitatea militară 53847, situată în Districtul Militar Central al Rusiei, este cel de-al 273-lea Centru de Comandă și Recunoaștere. Acest centru este staționat în Novosibirsk și face parte din Armata 41 Gardă a întregii Rusii, care este implicată activ în agresiunea împotriva Ucrainei.

Centrul îndeplinește funcții importante în domeniul informațiilor și al comenzii și controlului, jucând un rol-cheie în asigurarea siguranței și eficienței operațiunilor militare.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite