Rușii își distrug propriul elicopter pentru a nu pica în mâinile ucrainenilor VIDEO

0
Publicat:

Unul dintre elicopterele rusești desfășurate pentru a domina cerul ucrainean a fost distrus de echipaj pentru a nu pica în mâinile armatei ucrainene, relatează The EurAsian Times.

În videoclipul publicat, joi, 29 decembrie pe rețelele de socializare un elicopter de atac Ka-52 poate fi văzut cum izbucnește în flăcări după o aterizare forțată. 

Se pare că elicopterul a fost distrus chiar de către echipaj la scurt timp după aterizare. Imaginile, deși publicate recent, par să fi fost înregistrate la începutul războiului. 

Unele conturi de pe rețelele de socializare care au urmărit evoluția războiului au susținut că a fost o procedură operațională standard pentru ambele părți. Atât rușii, cât și ucrainenii distrug echipamente militare valoroase care nu pot fi recuperate. Acest lucru este realizat pentru a împiedica forțele ostile să aibă acces la tehnologia de ultimă oră. 

Elicopterul de atac Ka-52 a fost distrus chiar de ruși. Foto: Captură video YouTube
Elicopterul de atac Ka-52 a fost distrus chiar de ruși. Foto: Captură video YouTube

De altfel, această înregistrare video în care Ka-52 este distrus de echipajul său a fost publicată la doar câteva zile după ce o altă înregistrare video care arată evacuarea unui Ka-52 rusesc de către forțele ucrainene a devenit virală. 

Se pare că elicopterul cu numărul „18" care este tractat în videoclip a fost abandonat pe aeroportul Hostomel de către forțele rusești la începutul invaziei. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite