Momentul în care un elicopter rusesc este doborât de ucraineni. Cum se vede în slow-motion VIDEO

0
Publicat:

Înregistrarea video cu elicopterul de atac rusesc Ka-52 a fost distribuită pe rețelele de socializare și circulă pe canalele de Telegram din Rusia.

Momentul distrugerii elicopterului FOTO: captură video
Momentul distrugerii elicopterului FOTO: captură video

Un elicopter de atac rusesc Ka-52 a fost doborât de trupele de apărare aeriană din Ucraina.

Pe rețelele de socializare circulă imagini cu elicopterul doborât, filmate în format slow motion, în care se vede clar că elicopterul este lovit de sus cu o rachetă antiaeriană în timp ce un alt elicopter rusesc survolează la altitudine mai joasă.

După cum au remarcat unii internauți, echipajul elicopterului rusesc ce se deplasează la altitudine joasă au putut vedea eliminarea camarazilor lor, lucru vizibil la secunda 00:46 a înregistrării când rămășițele primului elicopter cad exact prin fața celui de-al doilea.

Din informațiile care circulă pe rețelele de socializare, elicopterul doborât ar fi fost pilotat de un echipaj de elită al Forțelor Aeriene ale Rusiei, fapt pentru care cei doi piloți ai elicopterului ar fi fost decorați cu 6 ordine pentru curaj și că întregul echipaj a fost decorat postum cu cea mai înaltă distincție militară a Rusiei.

Surse  rusești spun că elicopterul ar fi fost doborât în apropierea orașului Svatove din regiunea Lugansk din estul Ucrainei, unde de mai bine de o lună se duc lupte grele.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite