Putin spune că relațiile cu oamenii obișnuiți din Occident rămân bune. El i-a lăudat pe austrieci: „Mulți cetățeni mulțumesc Rusiei”

0
Publicat:

Putin a subliniat că scopul operațiunii speciale a fost de a proteja poporul și Rusia însăși. Potrivit acestuia, țara nu poate permite ca propriile sale teritorii istorice să fie amenințate.

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse
Vladimir Putin, președintele Federației Ruse

Opinia oamenilor obișnuiți din Occident nu este supusă schimbărilor de conjunctură politică, mulți dintre ei reușind să mențină relații bune.

Acest lucru a fost declarat de președintele rus Vladimir Putin în timpul vizitei sale la clusterul Lomonosov din cadrul Centrului de inovare științifică și tehnologică Vorobyovy Gory al Universității de Stat din Moscova, scrie lenta.ru. 

Președintele rus a subliniat, în special, că încă mai are contacte cu austriecii. "Știu că ei tratează țara noastră cu multă bunăvoință și, în pofida oricăror evenimente dramatice care au loc în lume, părerea lor despre țara noastră nu se schimbă, spre deosebire de elitele politice din unele țări, inclusiv europene", a spus Putin.

URSS a acționat ca un garant al constituției Republicii Austria și mulți cetățeni îi mulțumesc Rusiei pentru acest lucru până în prezent, a explicat el.

Înainte de aceasta, Putin a subliniat că scopul operațiunii speciale a fost de a proteja poporul și Rusia însăși. Potrivit acestuia, țara nu poate permite ca propriile sale teritorii istorice să fie amenințate.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite