Putin ┼či-ar preg─âti retragerea anul viitor, spun surse de la Moscova. Pre┼čedintele rus ar suferi de o boal─â degenerativ─â. Kremlinul dezminte

0
0
Vladimir Putin vorbind la un eveniment GRU FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Informa┼úiile vin ├«n contextul ├«n care Putin a propus un proiect de lege care s─â-i permit─â s─â fie senator pe via┼ú─â cu imunitate juridic─â ┼či avantaje de stat, o asigurare pentru cazul ├«n care ar fi nevoit s─â predea puterea. Kremlinul a dezmin┼úit relat─ârile din presa tabloid─â britanic─â ca absurde.

Informa┼úiile vin ├«n contextul ├«n care Putin a propus un proiect de lege care s─â-i permit─â s─â fie senator pe via┼ú─â cu imunitate juridic─â ┼či avantaje de stat, o asigurare pentru cazul ├«n care ar fi nevoit s─â predea puterea.

┬áAnalistul politic Valeri Solovei a spus c─â Putin ar avea simptome de Parkinson, fiind observat ├«n ├«nregistr─âri cu grimase de durere, schimb├óndu-┼či constant pozi┼úia ┼či cu degetele tremur├ónd u┼čor ├«n timp ce apuc─â o can─â.

Acesta a mai spus c─â iubita ┼či familia sa fac presiuni ca pre┼čedintele rus ├«n v├órst─â de 68 de ani s─â-┼či dea demisia.

ÔÇ×Exist─â o familie care are o influen┼ú─â important─â asupra lui. El vrea s─â fac─â publice planurile sale de predare a puterii ├«n ianuarieÔÇŁ, spune acesta, citat de cotidianul britanic The Sun.

Semnalul c─â Putin ┼či-ar preg─âti un succesor este faptul c─â a gr─âbit trecerea prin Parlament a unei legisla┼úii care ├«i d─â posibilitatea de a fi senator pe via┼ú─â garant├óndu-i imunitate juridic─â.

Purt─âtorul de cuv├ónt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus c─â relatarea din pres─â cu afirma┼úiile lui Solovei, preluat─â masiv ┼či de alte tabloide britanice, este fals─â ┼či c─â Putin are o stare de s─ân─âtate excelent─â, scrie Agerpres.

"Este complet absurd. Totul e bine ├«n ceea ce ├«l prive┼čte pe pre┼čedinte", a declarat Peskov, citat de agen┼úia oficial─â de pres─â TASS. ├Äntrebat dac─â Putin inten┼úioneaz─â s─â demisioneze ├«n viitorul apropiat, a┼ča cum a sugerat Solovei, Peskov a r─âspuns c─â nu.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite