Putin, filmat singur în biserică aprinzând o lumânare pentru victimele ataculului armat de la Moscova | VIDEO

0
Publicat:

Kremlinul a difuzat imagini cu Vladimir Putin participând la un priveghi pentru cei uciși în atacul de la Crocus City Hall.

Fără a preciza locația sa, videoclipul îl arată pe președintele rus plasând o lumânare sub figura lui Iisus Hristos, înainte de a-și face cruce de mai multe ori, scrie news.sky.com.

"Președintele a adus un omagiu celor uciși în atacul terorist de la Crocus City Hall", a scris Kremlinul - singura informație care însoțește înregistrarea video, care nu are sunet.

Putin a decretat duminică zi de doliu naţional după masacrul comis vineri seara într-o sală de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sângeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI).

Comitetul de anchetă a anunţat totodată că bilanţul masacrului de la sala de concerte Crocus de la periferia capitalei ruse a crescut la 137 de persoane, între care trei copii, de la 133, cifra comunicată anterior.

Au fost de asemenea identificate până acum 62 dintre victime, iar la faţa locului au fost găsite două puşti de asalt şi o mare cantitate de muniţie.  

Suspecţii arestaţi după atacul terorist de vineri de la Moscova au fost aduşi la sediul Comitetului de anchetă de la Moscova.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite