Putin cere mai multe arme și cât mai repede cu putință: „Să studiem armele NATO și să ne creștem calitativ capacitățile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Putin le-a cerut marți companiilor din industria militară a Rusiei să producă mai multe arme şi cât mai repede cu putință.

Vladimir Putin la întâlnirea cu reprezentanți ai industriei militare din Rusia FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin la întâlnirea cu reprezentanți ai industriei militare din Rusia FOTO EPA-EFE

Liderul de la Kremlin a solicitat totodată studierea armelor NATO. „Trebuie și putem să le studiem, să ne creștem calitativ capacitățile și, pe baza experienței acumulate, să ne îmbunătățim acolo unde este necesar, echipamentele, armele noastre”, a declarat el în cadrul unei întâlni cu reprezentanți ai industriei militare din Rusia.

Putin a admis problemele cu care se confruntă industria militară din Rusia din cauza sancţiunilor impuse de occidentali în urma invadării Ucrainei. În același timp, el a susținut că armele folosite de soldații ruși în Ucraina sunt eficiente și rezistă „cu succes” celor occidentale, scrie agenția de presă TASS, finanțată de statul rus.

„Este necesară implementarea integrală a tuturor programelor de substituire a importurilor, care în alte domenii nu sunt atât de importante și nici atât de esențiale. Dar aici este necesar”, a spus Putin, în ciuda gravului deficit tehnologic suferit de Rusia din cauza sancțiunilor.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite