Medvedev, ironizat după vizita la o fabrică de tancuri FOTO VIDEO

0
Publicat:

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a realizat în urmă cu câteva zile o vizită, care a stârnit ironii pe rețelele sociale, la o fabrică de tancuri.

Dmitri Medvedev în vizită la o fabrică de tancuri. Foto: Captură video Twitter
Medvedev a ales să poarte un trench de piele lung. Foto Profimedia

Ziaristul Max Seddon, liderul biroului de la Moscova al Financial Times, a scris pe pagina sa de Twitter că Medvedev a trecut la o „escaladare” importantă în legătură cu ținuta, scoțând din dulap trench-ul lung de piele pentru a-l purta în timpul vizitei la fabrica de tancuri a producătorului de armament UralVagonZavod din localitatea Nijni Tagil. 

Marea majoritate a utilizatorilor rețelei sociale au asemănat ținuta selectată de fostul președinte rus cu cele favorite de conducerea Germaniei Naziste în timpul vizitelor și discursurilor publice. 

image 2022 10 25 194259012 png
image 2022 10 25 194435734 png

Un internaut a scris: „Vibe-ul Boss”, făcând aluzie la faptul că uniformele naziste au fost create de popularul creator de modă german. 

image 2022 10 25 194517451 png

Alții l-au comparat și cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, fiindcă dictatorul preferă paltoanele lungi de piele. În noiembrie 2021, Kim Jong-Un le-a interzis cetățenilor țării să poarte astfel de paltoane pentru a nu-i copia stilul. 

image 2022 10 25 194603339 png

Unii au sesizat și că muncitorii fabricii nu au fost prezenți la această vizita, posibil „din motive de siguranță”, având în vedere că instalațiile electrice ale tancurilor ce pot fi observate în unele imagini nu par să fie finalizate. 

În ciuda comparațiilor cu stilul vestimentar al naziștilor, unii ziariști precum editorialistul Aleksandar Djokic de la Bloomberg au menționat că trench-urile lungi de piele erau preferatele agenților NKVD, poliția politică din timpul lui Iosif Stalin. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite