Înfăţişarea iubitei lui Vladimir Putin alimentează zvonurile despre un eventual bebeluş al cuplului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, 32 de ani, care se pare că este iubita preşedintelui rus Vladimir Putin, a apărut în public, la Moscova, pentru a sărbători 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Înfăţişarea ei a alimentat zvonurile potrivit cărora ar fi dat naştere unui copil.

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaieva arată acum puţin „supraponderală“ şi „îmbătrânită“, notează presa rusă. Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a ieşit în public, după câteva săptămâni, la un concurs de gimnastică feminină din Moscova, ţinut pentru a marca finalul celui de-Al Doilea Război Mondial. Fetele participante la concurs au fost îmbrăcate în uniforme militare, în timp ce în public s-au aflat şi veterani ai războiului, notează „Daily Mail“.

Presa rusă a lansat zvonuri potrivit cărora Alina Kabaeva este însărcinată sau abia a dat naştere unui copil. La celebrare, femeia de 32 de ani a apărut într-o rochie mai largă şi mai mare decât hainele ei obişnuite, fapt care a făcut jurnaliştii să sugereze că-şi doreşte să ascundă o siluetă mai „plinuţă“.

image

Alina Kabaeva a apărut într-o rochie mai largă şi mai mare decât hainele ei obişnuite

Aceste zvonuri vin după cele din luna februarie, când Vladimir Putin, 62 de ani, a dispărut din lumina reflectoarelor pentru mai mult de o săptămâna, presupunându-se că a fost plecat cu Alina Kabaeva în Elveţia, unde aceasta ar fi dat naştere unei fetiţe. Nici Putin, nici Kabaeva, nu au confirmat sau negat zvonurile.

image

Anul trecut în martie, în timp ce Putin găzduia Olimpiada de Iarnă de la Soci, Kabaeva s-a aflat la un eveniment sportiv pentru copii, din oraşul Nijnekamsk, unde a fost surprinsă având un inel pe deget. Cu o săptămână mai devreme, Putin avea şi el o verighetă pe deget în timpul întâlnirii cu ministrul Apărării din Egipt.

Alina Kabaeva, pe când participa la competiţii olimpice (FOTO Daily Mail)

Totuşi, un website de ştiri apropiat de Kremlin, a retras imaginea, explicând că fusese făcută înainte de iunie 2013, când Putin şi soţia sa Liudmila au anunţat că divorţează, după 30 de ani împreună. Cei doi au două fete împreună: Maria, 30 de ani, şi Katerina, 29 de ani.

O biografie a liderului rus, publicată în 2013, susţine că aventura cu fosta gimnastă este o invenţie a echipei de PR a lui Vladimir Putin. Autorul volumului „Putin“, Stanislav Belkovski, a presupus, în biografie, că liderul ar putea fi „un gay latent“.

Alina Kabaeva este cea de-a doua gimnastă de succes din Rusia, la gimnastică ritmică, fiind şi una dintre cele mai decorate sportive: are 2 medalii olimpice, 14 medalii la campionatele mondiale şi 25 de medalii la campionatele europene, conchide „Daily Mail“.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite