Motivul dispariţiei liderului de la Kremlin: Vladimir Putin şi-ar fi însoţit iubita în Elveţia, unde aceasta urmează să nască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Elveţia pune misterioasa dispariţie din ultimele zile a preşedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului că acesta s-ar afla în Elveţia, pentru a asista la naşterea copilului său şi al fostei gimnaste Alina Kabaeva, despre care presa rusă a tot scris că ar fi iubita liderului de la Kremlin de mai mulţi ani.

După ce preşedintele rus şi-a anulat toate întrevederile pe care le-a avut săptămâna aceasta, au început să apară tot felul de zvonuri pe marginea acestei absenţe misterioase. Publicaţia eleveţiană „Blick“ scrie că Vladimir Putin se află în Elveţia, unde este internată Alina Kabaeva, despre care presa rusă scrie că este iubita liderului de la Kremlin de mai mulţi ani.

Kabaeva ar fi internată în clinica Sant'Anna Clinica din Sorengo , cantonul Ticino, binecunoscută de oamenii bogaţi din Rusia, mai ales pentru secţia de ginecologie şi obstetrică, unde urmează să aducă pe lume copilul lui Putin, iar şeful statului rus ar fi dorit să asiste la naşterea fetiţei sale scrie .„Blick“, care mai notează că potrivit zvonurilor clinica i-ar fi fost recomandată lui Putin de fostul premier italian Silvio Berluskoni.

Şi publicaţia „Tribune de Geneve“ scrie că motivul dispariţiei liderului de la Kremlin din spaţiul public rus ar fi că urmează să devină tată. Preşedintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 62 de ani, urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant’Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, majoritar italian, din sudul Elveţiei, scrie „Tribune de Geneve“.

Clinica Sant’Anna se bucură de o bună reputaţie în domeniul obstetricii, iar multe rusoaice au apelat deja la servicile sale. Pagina de internet a centrului medical are şi o versiune în limba rusă.

Clinica Sant’Anna face parte din grupul Genolier Swiss Medical Network, iar preşedintele rus nu ar fi primul client de rang înalt din lumea politicii. În 2009, fiica lui Silvio Berlusconi, Barbara, a născut la acest spital un băiat pe nume Edoardo.

Centrul medical are avantajul de a fi departe de Moscova şi de presa rusă, în condiţiile în care relaţia lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, neconfirmată oficial niciodată, este considerată o afacere de stat la Kremlin, comentează „Tribune de Geneve“. Cei doi ar mai avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în 2009, şi o fiică, născută în 2012, susţine publicaţia elveţiană.

Şi postul elevţian de televiziune RSI a relatat ca Putin şi Kabaieva se afla în Elveţia. „Cuplul din Rusia a rezervat două camere la clinica Sorengo, una pentru naştere şi una pentru familie şi bodyguarzi. Camerele sunt ocupate de câteva zile, de la începutul săptămânii",  transmis RSI NEWS.

Subiectul este unul foarte sensibil în Rusia. Un tabloid rus care a scris, în 2008, pe marginea unui presupus mariaj al liderului rus cu fosta gimnastă şi-a suspendat apariţia timp de trei luni, înainte de a se închide definitiv.

Vladimir Putin a divorţat oficial de soţia sa Ludmila la începutul lui 2014, după 31 de ani de căsnicie. Cei doi au impreună două fiice, Maria Putina, născută pe 28 april 1985 în Leningrad (actualul Sankt Petersburg, n.r.),în Uniunea Sovietică, şi Ecaterina Putina, născută pe 31 august 1986, în Dresda, Republica Democrată Germană.

Vladimir putin cu sotia Ludmila si fiica maria foto la alegerile din 2007 FOTO Afp

Televiziunea publică rusă a difuzat, ieri, imagini cu preşedintele Vladimir Putin la o întâlnire la Kremlin despre care susţine că a avut loc vineri, pe fondul speculaţiilor alimentate de absenţa de aproape o săptămână pe scena publică a liderului rus.

Televiziunea publică Rossia-24 a difuzat o înregistrare video de la o întâlnire a lui Putin cu preşedintele Curţii Supreme Viaceslav Lebedev. Site-ul de Internet al Kremlinului afirmă că întâlnirea a avut loc vineri.

Putin, în vârstă de 62 de ani, nu a mai fost văzut în public din 5 martie şi şi-a amânat o vizită în Kazahstan planificată pentru 12-13 martie, alimentând speculaţiile că ar fi bolnav.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a negat că preşedintele ar fi bolnav. El a declarat joi că acesta este într-o stare de sănătate „perfectă”.

Ieri, Peskov a negat zvonul potrivit căruia Vladimir Putin a devenit tată şi se află la o clinică din Elveţia împreună cu iubita sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite