Incendiu de proporții într-unul dintre cele mai mari porturi ruse de la Marea Neagră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri la un terminal petrolier din Novorossisk, unul dintre cele mai mari porturi ruse de la Marea Neagră, situat la aproximativ 172 km de Crimeea, relatează The Guardian.

Terminalul, care are o capacitate de 119.000 de metri cubi și un debit de 5 milioane de tone pe an, este principalul centru de export de petrol al Rusiei în regiune.

Incendiu de proporții în Rusia FOTO Captură video
Incendiu de proporții în Rusia FOTO Captură video

Deocamdată nu este limpede dacă incendiul a fost cauzat de un atac cu drone ucrainene, în contextul în care acestea s-au înmulțit în ultima vreme, două având loc doar în ultimele 24 de ore.

Pe rețele de socializare au apărut imagini cu daunele provocate de un atac cu dronă în cursul nopții de joi asupra unui centru expozițional din Moscova.

De asemenea, TASS, citând serviciul de aviație, a raportat că spațiul aerian din apropierea aeroportului internațional Vnukovo a fost temporar închis, provocând întârzieri ale zborurilor.

Centrul expozițional avariat de dronă se află la 100 de metri de Moscow-City, o clădire de birouri din principalul cartier de afaceri al capitalei ruse, care a fost lovit de două ori în decurs de câteva zile de resturi de drone doborâte de apărarea antieriană în această lună. 

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite