Doi dintre copiii lui Kadîrov, la Conferința ONU privind schimbările climatice

0
Publicat:

Doi dintre copiii liderului Ceceniei, Ramzan Kadîrov, fac parte din delegația rusă care participă la Conferința ONU privind schimbările climatice, ce se desfășoară în prezent în Emiratele Arabe Unite, relatează Novaya Gazeta. 

Ramzan Kadîrov
Ramzan Kadîrov este liderul Ceceniei. FOTO Profimedia (Arhivă)

Fiica lui Kadîrov, Khadizhat, în vârstă de 23 de ani, și fiul său, Akhmat, în vârstă de 18 ani, figurează pe lista participanților, a transmis luni agenția de presă Meduza. 

Serviciul de presă al Departamentului de Educație Preșcolară din Cecenia, condus de Khadizhat Kadyrova, a anunțat anterior participarea ei. Departamentul a precizat că Kadyrova a avut deja întrevederi cu dr. Nisreen Al-Tamimi, președinta Autorității palestiniene pentru mediu, și cu ministrul sirian al Mediului, Hussein Makhlouf, ocazie cu care a subliniatimportanța activității umanitare".

Akhmat Kadîrov se află la această întrunire în calitate de prim-adjunct al ministrului pentru educație fizică și sport, funcție în care a fost numit în urmă cu o lună.

Summitul COP28, care se desfăşoară între 30 noiembrie şi 12 decembrie în Dubai, este cea de-a 28-a conferinţă a Naţiunilor Unite privind schimbările climatice, dedicată efectelor dăunătoare ale poluării atmosferice. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite