Ce mişcare importantă a făcut Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, pentru a-şi proteja averea

0
0
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Alina Kabaeva, presupusa amantă în vârstă de 38 de ani a lui Vladimir Putin, a făcut o mişcare importantă pentru a încerca să îşi protejeze averea, încercând să se „furişeze” din afacerile din care face parte, relatează Daily Mail.

Imaginea şi numele Alinei Kabaeva au dispărut de pe site-ul imperiului media - National Media Group - pe care îl controlează şi care are sediul în Kenya. Mişcarea vine după ce dezidentul Alexey Navalnîi a cerut sancţiuni mai dure împotriva entităţilor media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin., potrivit gsp.ro. 

Alina Kabaeva, care se află în companie din 2014 ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizaţie şi s-ar teme să nu intre sub incidenţa sancţiunilor impuse de ţările occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin. 

Ca urmare a invaziei ruseşti din Ucraina, la jumătatea lunii martie, activiştii au creat o petiţie către autorităţile elveţiene pentru a o expulza din ţară pe presupusa iubită a lui Vladimir Putin, fosta mare sportivă Alina Kabaeva.

Conform presei internaţionale, Putin o „ascunde” pe Kabaeva în Elveţia, alături de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fostă gimnastă medaliată cu aur olimpic şi ar avea o relaţie veche cu dictatorul Rusiei. Cei doi nu au confirmat niciodată zvonurile, Putin evitând întotdeauna să discute despre viaţa personală. 

Mai multe - Rusia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite