Bâlbâiala lui Putin, la o întâlnire cu producătorii de drone. Speculații despre starea liderului rus VIDEO

0
Publicat:

În timp ce apropiații săi spun că se simte excelent, liderul de la Kremlin dovedește contrariul. Vladimir Putin a avut un scurt moment de derută, zilele trecute, și a început să vorbească incoerent, la o întâlnire cu producătorii ruși de drone.

  „Discută cumva Putin despre obiectivele «operațiunii militare speciale»?”, s-a întrebat ironic Anton Gerașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, care a postat pe Twitter fragmentul video cu bâlbâiala lui Putin tradusă în engleză.

Vladimir Putin a avut un moment de derută în timpul unei întâlniri FOTO Profimedia
Vladimir Putin a avut un moment de derută în timpul unei întâlniri FOTO Profimedia

Colegii mei au vorbit despre problemele si barierele administrative cu care se confruntă si care îi împiedică să meargă înainte. Ele sunt de înțeles. Neclar, da, și apropo și de înțeles, am vrut să spun. Neclar de depășit, dar și asta e clar”, au fost cuvintele folosite de Putin. Înregistrarea video integrală a ședinței poate fi urmărită pe site-ul Kremlinului aici. Momentul de derută din discursul președintelui rus este pe la minutul 02:00, relatează Digi24

Speculații prinvind starea de sănătate

Speculațiile cu privire la sănătatea lui Putin au luat amploare de când a ordonat trupelor să treacă granița cu Ucraina pe 24 februarie 2022.

El a apărut instabil în timpul aparițiilor publice, inclusiv la întâlnirile cu alți lideri mondiali, când își frământa în mod neobișnuit mâinile și picioarele.

Înaintea unei întâlniri cu dictatorul din Belarus Alexander Lukașenko la începutul războiului, mâna lui a fost văzută tremurând, un semn aparent că ar suferi de Parkinson, după cum ar fi dezvăluit și câteva documente secrete de la serviciile de informații din Rusia, citate de The Sun.

Într-o altă fotografie Putin a fost văzut strângând strâns marginea mesei de parcă ar încerca să se oprească din tremurat.

Și mersul lui a stârnit suspiciuni, după ce ar fi fost văzut schopătând.

Între timp, regizorul Oliver Stone, care a a primit acces fără precedent la Vladimir Putin, pentru un documentar din 2017, a declarat, de asemenea, că credea că Putin are cancer, dar l-a învins.

Aproximativ în aceeași perioadă, revista New Lines a susținut că a obținut o înregistrare a unui oligarh rus - pe care nu l-au numit - care spunea că Putin era „bolnav de cancer de sânge”. 

Cu doar o lună mai devreme, un site de investigație rus numit Proekt a declarat că a obținut documente care dovedesc că Putin călătorește cu o echipă mare de medici.

Printre aceștia s-au numărat un specialist în resuscitare, un specialist în tratarea traumatismelor violente și un specialist în cancer.

De altfel, președintele rus a dispărut frecvent din vizorul publicului zile întregi, fără nicio explicație oferită vreodată.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite