Alertă de raid aerian în Ucraina. Primarul Vitali Kliciko anunță că fragmente de dronă au căzut pe o clădire municipală din Kiev

0
Publicat:

Fragmente dintr-o dronă au căzut sâmbătă dimineaţă pe o clădire municipală din districtul Obolon, la nord de centrul Kievului, fără a provoca un incendiu, a anunţat Vitali Kliciko, primarul capitalei ucrainene.

Vitali Kliciko la un post de control din apropiere de Kiev Foto: EPA-EFE/Arhivă
Vitali Kliciko la un post de control din apropiere de Kiev Foto: EPA-EFE/Arhivă

Edilul a precizat că sistemele de apărare aeriană au funcționat în capitala ucraineană. 

Forțele de apărare aeriană lucrează la Kiev. Rămâi în adăposturi!”, anunța în dimineața zilei de sâmbătă, 14 septembrie, primarul Vitali Kliciko pe Telegram.

Ulterior acesta a transmis că o clădire a municipalității a fost afectată. „În districtul Obolonsky al capitalei, epava UAV-ului a căzut pe teritoriul unei companii de utilități. Nu există foc. Serviciile de urgență sunt pe drum”, a mai postat Kliciko.

Alerta de raid aerian a fost ridicată pentru Kiev, dar a rămas în vigoare pentru mai multe regiuni din centrul Ucrainei.

Armata ucraineană a anunțat că a doborât zeci de drone în timpul atacului nocturn care a vizat 12 regiuni.

Forțele Aeriene ucrainene au declarat că în timpul atacului noctorn au doborât 72 din cele 76 de drone rusești, potrivit Ukrainska Pravda. Două drone inamice au fost pierdute pe teritoriul Ucrainei, iar alte două s-au întors în Rusia!

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite