Zalina Marghiev a primit un apartament de două camere

0
0

Cheile apartamentului i-au fost oferite de premierul Vlad Filat în cadrul aniversării a 22 de ani de la înfiinţarea Comitetului Naţional Olimpic.

Atleta Zalina Marghiev a primit aseară cheile unui apartament de două camere de la premierul Vlad Filat, cu ocazia festivităţii care a marcat cea de-a 22-a aniversare de la înfiinţarea Comitetului Naţional Olimpic, relevă Info-Prim Neo.

Sportiva a reuşit să se claseze pe cea de-a opta poziţie la proba de aruncare a ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara anului trecut.

„Este necesar să acordăm o atenţie sporită mişcării sportive pentru a avea condiţii adecvate de dezvoltare a sportului. Vreau să mulţumesc tuturor celor care, prin entuziasm şi sacrificii, au făcut ca principiile ce stau la baza mişcării sportive să se dezvolte în Republica Moldova”, a spus premierul Vlad Filat pentru sursa citată.

La eveniment au mai participat preşedintele CNO Nicolae Juravschi, reprezentantul Comitetului Internaţional Olimpic, Dieter Kuhnle, sportivi şi antrenori moldoveni.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite