Webcam-ul pus la bătaie în această săptămână la concursul „Parola zilei“ a fost câştigat de Ilona Ialanji

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra câştigătoare deţine toate cărţile de Colecţie la zi şi este pasionată de muzica lui Antonio Vivaldi.

Concursul „Parola zilei" lansat de ziarul nostru are o nouă câştigătoare. Ilona Ialanji de 28 de ani din Chişinău a sunat la KissFM, a spus prima parola cu noroc şi a câştigat un webcam.

„Acasă nu am calculator încă, dar acum că am câştigat acest webcam, îmi voi cumpăra unul. Cam greu cu finanţele. Dar mă consider o persoană norocoasă. E bine", ne-a mărturisit cea de-a cincea câştigătoare a concursului organizat de „Adevărul".

Încă de când a intrat pe uşa redacţiei, Ilona ne-a povestit despre colecţiile de carte pe care le are acasă. „Adevărul este singurul ziar în limba română pe care îl cumpăr zi de zi. Am şi colecţia cu 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă, mai am şi Enciclopedia Disney şi acum cumpăr Marile muzee ale lumii împreună cu cărţile verzi care apar în fiecare săptămână", a mai spus tânăra câştigătoare pasionată de lectură, escapadele în natură şi ariile lui Vivaldi.

Cum puteţi câştiga premiile „Adevărul"

Pentru a câştiga premiile „Adevărul" trebuie să cumpăraţi în fiecare zi de luni şi vineri ziarul, în care va fi indicat unde să căutaţi cuvântul-cheie.

În ziarul de luni căutaţi informaţia despre „Parola zilei", iar joi nu uitaţi să procuraţi „Adevărul" şi volumul din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", unde veţi găsi cuvântul-cheie. De exemplu, ar putea să vi se solicite să căutaţi în volumul „Idiotul" primul cuvânt din pagina 3.

După ce aţi aflat parola, sunaţi la postul de radio Kiss FM între orele 20.00-21.00 şi anunţaţi-o în direct. Este important să fiţi primul pentru a deveni câştigător.


În concurs participă şi colecţia pentru copii. În ziarul de vineri veţi găsi indiciul pentru „Parola zilei" ascunsă în cartea de marţi din colecţia „Miturile şi Legendele Lumii".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite