Vladimir Voronin sesizează procuratura după o postare pe Facebook a lui Dumitru Diacov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, a expediat Procuraturii Generale un demers care vizează „mărturisirile” preşedintelui de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. Potrivit liderului comunist, democratul, într-o postare pe Facebook, „recunoaşte public că deputaţii transfugi din Fracţiunea Partidului Comuniştilor din Parlamentul de legislatura precedentă au fost mituiţi”, transmite IPN.

„Diacov susţine, de asemenea, că preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, personal a primit banii pentru plecarea a cel puţin opt deputaţi. Diacov îşi încheie mărturisirea cu cuvintele că toată lumea ştie cine le-a dat aceşti bani. Luând în consideraţie mărturisirea publică a politicianului şi conducătorului de partid, solicităm respectuos iniţierea unui dosar penal privind coruperea deputaţilor, precum şi verificarea declaraţiilor domnului Dumitru Diacov, numirea celor opt deputaţi menţionaţi în postare, suma banilor plătiţi pentru plecarea fiecărui dintre ei, de către cine şi cui s-au plătit aceşti bani, în ce monedă şi în ce condiţii”, se spune în demersul lui Vladimir Voronin.


În postare sa pe Facebook, Dumitru Diacov se referă la cei 14 deputaţi care au părăsit PCRM. „Despre cei 14 deputaţi, care l-au părăsit, alte cuvinte decât „trădători” el nici nu a căutat. Măcar că pentru plecarea a cel puţin opt dintre ei, banii, din câte ştiu eu, i-a luat însuşi Voronin. De la cine, toata lumea ştie! Dar de ce Voronin e supărat pe mine?”, se întreabă democratul.

https://www.ipn.md/ro/vladimir-voronin-sesizeaza-procuratura-dupa-o-postare-a-lui-7965_1071902.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite