Viteza excesivă a făcut victime chiar în prima zi a noului an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 27 de ani a decedat, iar pasagerul său, de 26 de ani, a ajuns la spital în urma unui accident ce a avut loc în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în satul Cioburciu, raionul Ştefan Vodă.

Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul maşinii, care s-a izbit violent într-un gard de beton armat, transmite IPN.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Sabina Cojuşnean, pasagerul a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului raional din Ştefan Vodă. Starea de sănătate a acestuia este stabilă. Medicii legişti urmează să stabilească dacă şoferul se afla sau nu în stare de ebrietate.

Totodată, Spitalul de Urgenţă anunţă că o femeie de 67 de ani a decedat în drum spre spital, în seara zilei de 1 ianuarie, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs lângă Cinematograful Flacăra din sectorul Buiucani al Capitalei. Femeia a intrat în comă profundă, din care nu şi-a mai revenit.

Tot în seara zilei de 1 ianuarie, un tânăr de 24 de ani a fost accidentat de o maşină  pe strada Constructorilor şi a suferit o intervenţie chirurgicală. Şoferul  a dispărut de la locul accidentului.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite