Violeta Ivanov îndeamnă partidele care nu au înaintat candidaţi în alegeri să o susţină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Ivanov

Candidata Partidului Politic „Şor” la prezidenţialele din 1 noiembrie, Violeta Ivanov, îndeamnă partidele care nu au înaintat candidaţi în alegeri să o susţină. Apelul este adresat partidelor ale căror viziuni de dezvoltare a ţării coincid cu viziunile din programul său electoral, transmite IPN.

Violeta Ivanov a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, că a vizitat toate raionale din nordul ţării şi a vorbit cu oamenii, care îi susţin programul: „Moldova 20-24”. În cadrul acestor vizite, a discutat şi cu simpatizanţi ai altor partide politice, „care au văzut rezultatele concrete ale muncii pe care o depune echipa Partidului Politic Şor”, a subliniat candidata.

„Oamenii s-au săturat de geopolitică, de politicieni care divizează societatea în „ai noştri” şi „ai voştri”, pe criterii etnice, pe criterii lingvistice etc. Cetăţenii vor salarii şi pensii decente, drumuri şi iluminat stradal, acces la apă potabilă, grădiniţe şi şcoli moderne, protecţie socială garantată de stat, nu mimată, dar şi rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă zilnic”, a mai spus candidata Partidului Politic „Şor” la prezidenţiale.

Violeta Ivanov este convinsă că, indiferent ce partid simpatizează, oamenii ar vrea ca oraşele şi satele să fie iluminate, să conectate la gaz, la apă potabilă şi canalizare. „Eu nu cred că cineva din ţara noastră nu vrea ca Moldova să aibă o agricultură competitivă, cu o reţea modernă de irigare, să funcţioneze zeci de întreprinderi de procesare a fructelor şi legumelor. Iată de ce eu vă invit să susţineţi candidatul care împărtăşeşte aceleaşi viziuni cu dumneavoastră”, a adăugat candidata.

Violeta Ivanov spune că nu vine să facă politică şi nu le va cere cetăţenilor să aleagă între Est şi Vest. Afirmă că nu este interesată de jocurile politice şi că are un program electoral pe care intenţionează să-l aplice în practică şi care este „în favoarea fiecărui cetăţean”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite