VIDEO Protest inedit la Ambasada Rusiei. Anatol Mătăsaru a apărut vopsit în culorile panglicii Sfântului Gheorghe şi cu un „porc de Colorado“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarul şi coechipierul lui. Captură Unimedia.md
Protestatarul şi coechipierul lui. Captură Unimedia.md

„Hociu v Rossiu“, avea scris pe o bucată de carton excentricul protestar, care a venit să se revolte la poarta reprezentaţei diplomatice a Rusiei la Chişinău împotriva terorismului şi fascismului promovat de ruşi. „Acest personaj este Rogozin“, le-a arătat el porcul jurnaliştilor.

„Acesta este, nu pot să-i spun ploşnită, e Rogozin (Dmitri Rogozin, vicepremierul rus - n.r.), care a venit în vizită şi care mai reprezinta acea societate care foloseşte această panglică ce are o altă semnificaţie, dar pe care o folosesc în scopurile lor meschine pentru a susţine terorismul, pentru a împărţi societatea, în scopuri separatiste. Asta pe mine mă doare. Nu vreau să speculeze cu această memorie nişte terorişti, nişte fascişti proruşi“, a explicat protestatarul.

Anatol Mătăsaru a spus că porcul şi materialele l-a costat 1.000 şi ceva de lei. După protest, "porcul Rogozin îl dau pe mâna soacră-mei. Ea ştie ce să facă şi la Crăciun îl aşteaptă execuţia“, a mărturisit protestatarul.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentantul special al preşedintelui Vladmir Putin pentru Transnistria, va ateriza astăzi pe Aeroportul Internaţional Chişinău şi va pleca direct în regiunea transnistreană, unde va inspecta mai multe obiective construite din banii oferiţi de Rusia şi va participa la parada militară de 9 mai de la Tiraspol, aşa cum a făcut şi anul trecut. Autorităţile moldovene i-au recomandat să se abţină de la această vizită necoordonată, pentru a nu tensiona situaţia în regiune. Acesta a venit fără a venit fără a informa oficial Chişinăul.

VIDEO Unimedia.md

Anatol Mătăsaru a organizat anterior şi alte proteste originale, printre funcţionarii lui preferaţii sunt procurorii, unde porcul devine porcuror.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite