VIDEO „La fraţi nu se pun hotare”, un nou videoclip de Ion Paladi în duet cu Cristian Pomohaci din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Paladi a lansat un nou videoclip la melodia „La fraţi nu se pun hotare", în duet cu preotul Cristian Pomohaci, cântăreţ de muzică populară din România.

Piesa „La fraţi nu se pun hotare" este despre fraţi, tradiţii, credinţă şi lupta dintre bine şi rău.

Filmările pentru melodia „La fraţi nu se pun hotare” au avut loc în curtea Bisericii de Lemn de pe teritoriul Muzeului Satului din Chişinău. 

„La fraţi nu se pun hotare” este o melodie de suflet cu un mesaj absolut special. Alături de preotul Cristian Pomohaci vom transmite o emoţie foarte puternică, iar imaginile clipului sper să o redea cât mai bine”, a declarat cântăreţul Ion Paladi.

Preotul Cristian Pomohaci este la primul său duet, iar piesa „La fraţi nu se pun hotare” marchează prin cântec o uniune frumoasă dintre cele două maluri ale Prutului. Pomohaci a fost decorat cu Ordinul Republicii Moldova în anul 2010 de către Mihai Ghimpu în cadrul unui concert organizat de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău. 

Muzica este compusă de Corneliu Botgros, cu un text realizat de Mariana Honceru de la Botoşani, cea cu care Ion Paladi a colaborat şi la melodia „Dorul Basarabiei”. Acompaniază Orchestra de Muzică Populară "Lăutarii" condusă de maestrul  Nicolae Botgros. 

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite