VIDEO Ion Ceban spune că vrea un duel prietenos pentru Primăria Chişinău cu Andrei Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duelul cu Andrei Năstase pentru Primăria capitalei trebuie să fie nu unul dur, ci unul prietenos. Declaraţia aparţine socialistului Ion Ceban, care s-a lansat pe 9 septembrie în campania electorală pentru postul de primar al Chişinăului, transmite IPN.

„Dezbaterile din campania electorală trebuie să fie de idei, de soluţii. Nu cred că domnul Năstase este împotriva acţiunilor anticorupţie de la Primărie, nu cred că este împotriva drumurilor bune , nu este împotriva unor proiecte sociale”, a spus Ion Ceban.

Socialistul a precizat că îşi doreşte ca în Consiliul municipal Chişinău să existe o replică a alianţei PSRM – Blocul ACUM. „Să putem să agreăm nişte soluţii care sunt importante pentru Chişinău, ţinând că cont că, probabil, PSRM şi ACUM vor avea de la 38 până la 45 din cele 51 de mandate ale Consiliului municipal Chişinău”, a spus Ion Ceban.

Răspunzând la întrebările jurnaliştilor prezenţi la lansare, candidatul PSRM a menţionat că alegătorul decide pe cine va trimite acum în funcţia de primar, având în vedere că anul trecut a obţinut cu aproximativ 12 mii de voturi mai puţine decât Andrei Năstase. 

„Noi vom încerca să fim cât mai flexibili, cât mai aproape de oameni, cât mai corecţi şi să ne aducem mesajul despre cum vedem noi schimbările din Primărie”, a menţionat candidatul PSRM.

Ion Ceban a mai menţionat că are soluţii foarte bine determinate în ce priveşte mirosul urât din capitală. „Există proiectul care a fost votat pe reamenajarea staţiei de epurare. Aici trebuie să intervenim şi la capitolul legislativ, pentru a nu permite acele scurgeri determinate de agenţii economici”, a spus Ion Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite