VIDEO Încălţăminte cu numele unui brand cunoscut, fabricată ilegal la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul riscă o amendă de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei  FOTO: politie.gov.md
Proprietarul riscă o amendă de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei  FOTO: politie.gov.md

Poliţiştii au depistat o fabrică de producţie ilegală a încălţămintei pentru bărbaţi şi dame în sectorul Botanica al Capitalei. Marfa a fost confiscată.

Potrivit unui comunicat, afacerea ilegală a fost depistată de oamnenii legii în urma unor verificări speciale de prevenire şi combatere a contrabandei şi traficului ilicit de mărfuri.

Fabrica aparţine unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Chişinău. În timpul verificărilor, acesta nu a putut prezenta actele de legalizare a afacerii. La percheziţia încăperii, forţele de ordine au depistat 235 de perechi de salopete, 6.000 de părţi componente pentru încălţăminte (tălpi, tocuri, croieli), 6 perechi de încălţăminte pentru barbaţi, 340 de perechi încălţăminte pentru dame, 6 utilaje mecanice pentru confecţionarea încălţămintei şi 5 metri de piele în suma totală de 100. 000 de lei.

Potrivit oamenilor legii, marfa avea aplicată un brand recunoscut internaţional şi era vândută prin intermediul comercianţilor în pieţele din Capitală şi din ţară, costul unei perechi de încălţăminte varia între 350-500 lei. Proprietarul riscă o amendă de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite