VIDEO Imagini incredibile. Mii de locuitori ai Transnistriei, aduşi organizat vot. Maia Sandu: Aceşti oameni o să ne determine nouă viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

De la primele ore ale dimineţii, sute de locuitori ai Transnistriei s-au înghesuit la secţiile de votare de pe malul drept al Nistrului pentru a-şi exercita dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie, din Republica Moldova.

„Aceşti oameni au fost aduşi cu transport organizat de către regimul de la Chişinău care este în foarte bun parteneriat cu regimul de la Tiraspol. Toţi aceşti oameni nu ştiu ce se întâmplă în Republica Moldova. Nu ştiu cine sunt politicienii din R.Moldova, nu ştiu cine sunt partidele şi pentru ce optează acestea, nu ştiu cine sunt hoţi şi cine sunt oameni cinstiţi. Aceştia oameni vin şi o să voteze şi o să ne determine nouă viitorul în situaţia în care noi nu am avut posibilitatea să discutăm cu ei”, a afirmat Maia Sandu într-o postare video pe Facebook.

Igor Dodon susţine că „Sheriff” SRL, companie din Transnistria ce aparţine oligarhului Victor Guşan, corupe alegătorii din stânga Nistrului pentru ca aceştia să vină şi să voteze pentru Partidul Democrat, condus de Vlad Plahotniuc.

Pe de altă parte, PDM a sesizat Comisia Electorală Centrală şi a comunicat că, de fapt, Socialiştii sunt cei care oferă bani alegătorilor din Transnistria ca aceştia să iasă la vot şi să voteze pentru PSRM.

Din informaţiile publicate de presă, alegătorii respectivi ar fi îndemnaţi să voteze pentru PDM, iar ProTV Chişinău a scris că unul dintre alegători a declarat că a fost îndemnat să voteze pentru Partidul Şor.

Şefa unei secţii de votare din Criuleni a declarat că oamenii au venit foarte activ la secţia de votare încă de la ora 7.00, iar coada nu s-a mai terminat de atunci. Potrivit ei, către ora 13.00, deja 1.000 de cetăţeni au votat, iar secţia are în total doar 3.000 de buletine de vot disponibile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite