VIDEO Asistenta de gardă: Cei care l-au adus pe Sorin Paciu la spital mi-au spus zâmbind că are hernie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Paciu a fost rănit mortal la vânătoare FOTO Facebook
Sorin Paciu a fost rănit mortal la vânătoare FOTO Facebook

Asistenta medicală a secţiei de internare a Spitalului raional Făleşti, Inga Gligor, susţine într-o explicaţie adresată ministrului Sănătăţii că a informat imediat poliţia despre internarea lui Sorin Paciu şi despre starea gravă în care era acesta.

În declaraţia publicată de portalul omg.md, Inga Gligor spune că Paciu a fost adus la ora 13.35 în ziua de 23 decembrie de către trei persoane îmbrăcate în haine de camuflaj, într-un Jeep cu numere de Chişinău.

Potrivit asistentei, Sorin Paciu era palid şi ea a întrebat ce s-a întâmplat la care unul dintre cei trei i-a răspuns zâmbind că are hernie. Totodată, cei care l-au adus pe Paciu au avertizat-o să nu spună la nimeni. Totuşi, după ce Paciu a fost internat, asistenta medicală afirmă că a informat Comisariatul de Poliţie din Făleşti.

De asemenea, cei care l-au adus i-ar fi spus să nu sufle o vorbă despre pacient. „Persoanele care l-au adus pe Paciu nu au prezentat datele personale, motivând că nu le cunosc, doar că se numeşte Sorin şi să nu anunţ pe nimeni”, se arată în declaraţie.

Inga Gligor mai susţine într-un interviu pentru omg.md că de la 23 decembrie şi până la 6 ianuarie 2013 nimeni dintre autorităţi nu a contactat-o pentru a-i cere informaţii. Abia la 6 ianuarie Gligor a fost interogată la domiciliu de patru ori de către cinci colaboratori ai poliţiei, iar a doua zi  deja la serviciu de către procurorul raionului şi un reprezentant de la serviciul de securitate de la Chişinău.

image image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite