Vicepreşedinte PAS: Nici Cristina Balan nu va fi în stare sa-i lustruiască imaginea lui Plahotniuc în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pdm.md
FOTO pdm.md

Vicepreşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Mihai Popşoi consideră că noul ambasador al Chişinăului la Washington, Cristina Balan, a fost numită în această funcţia pentru a contribuia la formarea unei imagini cât mai pozitive în SUA pentru liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

„Ea îl va înlocui în această funcţie pe un diplomat de carieră Aurel Ciocoi, care, spre mirarea părţii americane, a fost rechemat după doar două luni de mandat pentru că nu i-a asigurat lui Plahotniuc o primire călduroasă la Washington şi întrevederi corespunzătoare. Îmi pare rău să-l dezamagesc, însă nici damna Balan nu va fi în stare să-i lustruiasca imaginea oligarhului Plahotniuc”, a scris Mihai Popşoi într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, misiunea Cristinei Balan la Washington „va fi mai degrabă să coordoneze eforturile de lobby ale şefului său de partid, căci bugetul de PR al PDM în SUA este mult mai mare decât bugetul Ambasadei”. 

„Decizia de a numi o persoană fără pregătirea necesară, însă din cercul cel mai apropiat al coordonatorului, denotă, pe de o parte, lipsa de cadre în PD, dar şi lipsa de încredere faţă de serviciul nostru diplomatic”, a subliniat vicepreşedintele PAS.

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Cristina Balan este noul ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii. Anunţul a fost făcut marţi, 8 mai, de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite