Valeriu Munteanu, despre desemnarea lui Constantin Codreanu la funcţia de primar de Chişinău: Este candidatul binomului Plahotniuc-Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PL la funcţia de primar al Chişinăului, Valeriu Munteanu, regretă că Traian Băsescu „implică Sfânta cauză a Unirii în jocurile politicianiste de la Chişinău, prin susţinerea unui candidat al binomului Plahotniuc-Dodon”, făcând referire la Constantin Codreanu.

„Astăzi a fost lansat un nou candidat-clonă, pentru a o ajuta pe Silvia Radu, omul lui Plahotniuc, să-şi facă jocurile. Dovadă este faptul că Cristian Hriţuc, omul lui Traian Băsescu, lucrează acum consilier politic al Silviei Radu”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul a mai afirmat că, „la lansarea candidatului-clonă, unde a fost prezent şi Traian Băsescu, nu a fost pomenit niciodată numele Plahotniuc şi nici o referinţă la binomul euro-asiatic Plahotniuc-Dodon”.

Deputatul PMP din Parlamentul României Constantin Codreanu este candidatul Partidului Unităţii Naţionale (PUN) la funcţia de primar de Chişinău. Anunţul a fost făcut de către fostul preşedinte român Traian Băsescu miercuri, 4 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite