UNIREA-ODIP: Oamenii lui Igor Dodon pregătesc dezordini în masă după alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei „UNIREA-ODIP” susţin că mai multe asociaţii, care au tangenţe cu candidatul la prezidenţiale Igor Dodon, pregătesc acţiuni de dezordine în masă, imediat după alegeri, transmite IPN.

Într-o conferinţă de presă, susţinută în faţa Preşedinţiei, liderul asociaţiei, Vlad Bileţchi, a declarat că şi astăzi, Partidul Socialiştilor pregăteşte mitinguri în mai multe locaţii din Chişinău. Aceste acţiuni au loc în condiţiile în care orice manifestaţie publică cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane este interzisă.

Vlad Bileţchi a menţionat că PSRM şi toţi apropiaţii formaţiunii au depus la Primăria capitalei mai multe declaraţii prealabile, prin care au „rezervat” mai multe spaţii pentru proteste. Potrivit lui, patru asociaţii au depus declaraţii prealabile trase la indigo, cu acelaşi scop – „să discute despre situaţia politică din ţară, discuţii libere şi democratice”, exact după alegerile prezidenţiale.

„Exact după ce vor fi cunoscut rezultatele preliminare, ei vor invada acest trotuar, ei vor invada Teatrul naţional de Operă şi Balet, ei vor invada scuarul Monumentului Ştefan cel Mare, ei vor invada scuarul Parlamentului. Vor fi aici, atenţie, Uniunea Ofiţerilor – 10 mii de oameni, Uniunea Veteranilor Războiului din Afganistan – 5 mii de oameni şi celelalte două organizaţii de tineret – câte 49 de oameni de fiecare”, susţine liderul „UNIREA-ODIP”.

Potrivit lui, preşedintele Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova este Victor Gaiciuc – actualul ministru al apărării.  Asociaţia „Urmaşii lui Ştefan” este reprezentantă de Dumitru Roibu, care este consilier prezidenţial pe probleme de tineret, iar o altă asociaţie, care la fel a depus declaraţie prealabilă, este condusă de un subaltern al lui Dumitru Roibu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite