Un poliţist de frontieră şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier la Ialoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia IPN

Un angajat al poliţiei de Frontieră şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs, joi seara, pe traseul Chişinău-Hânceşti. Bărbatul se afla la volanului unui automobil care s-a ciocnit cu un microbuz de la întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”.

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat că la volanul automobilului se afla un bărbat de 43 de ani, care se deplasa din Baurci, raionul Ceadâr-Lunga, spre municipiul Chişinău. În raionul Hânceşti, deplasându-se în curbă, pe stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, carosabilul fiind umed, şoferul a pierdut controlul volanului. Automobilul a ieşit pe contrasens şi a lovit lateral-frontal microbuzul.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost preluat în stare inconştientă de ambulanţă şi transportat la Institutul de Medicină Urgentă. De ajutor medical au avut nevoie şi patru pasageri din microbuz, cu vârstele cuprinse între 43 şi 55 de ani, ei fiind transportaţi la Spitalul raional Ialoveni. În microbuz se aflau în total 18 pasageri.

Peste câteva ore de la producerea accidentului, şoferul din automobil s-a stins la spital.

Ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Raisa Noviţchi, a declarat pentru IPN că, în timpul producerii accidentului, bărbatul era în afara orelor de serviciu. El activa în calitate de şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Perjei din cadrul Direcţiei regionale Sud. Activează în cadrul Poliţiei de Frontieră din anul 2017, iar în Ministerul Afacerilor Interne – din 2001.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite