Un mort şi doi răniţi într-un accident produs la Ungheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
acces interzis

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce automobilul în care se afla în calitate de pasager s-a izbit violent într-un copac. Şoferul, dar şi un alt pasager, au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Ungheni, Cristina Vicol, a declarat pentru IPN că accidentul s-a produs pe traseul Ungheni-Bărboieni, la intrarea în localitatea Costuleni. Autoturismul era condus de un bărbat de 29 ani.

Într-un moment, şoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat, izbindu-se într-un copac. Impactul a fost fatal pentru unul dintre pasageri. Conducătorul auto şi un alt pasager de 27 de ani, care este fratele tânărului decedat, au fost preluaţi de ambulanţă în stare gravă.

Contactat de IPN, directorul Spitalului raional Ungheni, Andrei Alexeev, a declarat că pacienţii au fost internaţi la reanimare, starea lor fiind gravă, dar stabilă. Tinerii sunt conştienţi.

Pe marginea acestui caz, poliţia a pornit un proces penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

  https://www.ipn.md/ro/un-mort-si-doi-raniti-intr-un-accident-produs-7967_1072093.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite