Un moldovean a ascuns 60.000 de ţigarete în cutia de viteză, scaunele şi uşile maşinii. Bărbatul urma să ajungă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigaretele au fost ascunse în scaunele şi uşile maşinii FOTO: customs.gov.md
Ţigaretele au fost ascunse în scaunele şi uşile maşinii FOTO: customs.gov.md

Ieri, la pista de ieşire din ţară a postului vamal Cahul-Oancea, vameşii, asistaţi de poliţiştii de frontieră, au depistat dosite şi nedeclarate 60.000 de ţigarete.

Potrivit unui comunicat, şoferul din Republica Moldova conducea o maşină de model HYUNDAI Tucson, cu numere de înmatriculare străine.

În timpul unui control de rutină, bărbatul le-a spus vameşilor că merge la munte. Colaboratorii vamali au decis însă să efectueze un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Astfel, vameşii au depistat 60.000 bucăţi ţigarete, ascunse în locuri special adaptate, Ţigaretele erau camuflate în barele de protecţie din faţă şi din spate, în cutia de viteză, în scaunele şi în uşile autoturismului.

Potrivit vameşilor, dacă reuşea să scoată fraudulos din ţară lotul de ţigarete, şoferul urma să obţină un profit financiar de circa 12.000 de euro, după comercializarea acestora pe pieţele Uniunii Europene.

Maşina şi ţigaretele au fost reţinute, iar pe acest caz a fost întocmit un proces verbal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite