Un misterios baron din Germania vrea să investească în Republica Moldova în producerea uleiurilor eterice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La inaugurarea parcului industrial de la Cimişlia a venit cu elicopterul şi un baron german FOTO gov.md
La inaugurarea parcului industrial de la Cimişlia a venit cu elicopterul şi un baron german FOTO gov.md

În căutarea unui loc bun pentru investiţii, omul de afaceri german Alexander Freiherr von Lüdinghausen a venit miercuri cu elicopterul personal din România până la Cimişlia

Vizita businessmanului german i-a luat prin surprindere pe oficialii de la Chişinău, care apoi nici nu îşi aduceau aminte nici măcar numele acestuia.

"Am înţeles că este un om de afaceri german, care a are chiar şi titlul de baron. A venit să se documenteze pentru o eventuală investiţie în Republica Moldova în producerea de uleiuri eterice pentru industria cosmeticilor. După un zbor cu elicopterul de asupra Moldovei a spus că ar fi o locaţie foarte bună, pentru că nu a văzut la noi uzine ce să funcţioneze şi să polueze aerul", a declarat vicepremierul Valeriu Lazăr.

"Îl cheamă Alexander Freiherr von Lüdinghausen, şi a venit la Cimişlia cu Preşedintele Consiliului judeţean Prahova Mircea Cozma. Nu am înţeles chiar bine care a fost scopul vizitei lui", ne-a precizat Maria Culeşov, şefa Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud.

Ce afaceri are misteriosul baron german nu am putut afla. Potrivit unor surse Alexander von Lüdinghausen deţine în România firma Gunther Karl Sohne SRL.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite