Un copil de zece luni a ajuns la reanimare după ce a fost bătut de tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de zece luni a fost internat în secţia reanimare a Spitalului raional din Drochia, după ce a fost bătut de către propriul tată. Cazul a avut loc miercuri seara, 22 februarie, în satul Gribova.

Directoarea spitalului, Galina Maximciuc, a declarat pentru IPN că micuţul a suferit o contuzie cerebrală. Starea lui este satisfăcătoare, însă copilul urmează să fie consultat şi de specialiştii de la Institutul Mamei şi Copilului, iar ulterior se va decide dacă acesta va fi transferat pentru tratament în capitală.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Drochia, Olga Chistol, a declarat că părinţii copilului ar fi avut un conflict, iar ca urmare bărbatul i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri şi apoi a agresat fizic şi copilul. Ulterior mama şi copilul au fost transportaţi la spital.

Bărbatul, care are antecedente penale, a fost reţinut pentru 72 de ore şi este cercetat pentru violenţă în familie. Acesta riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la un la şase ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite