Un bărbat din Briceni a murit după ce locuinţa sa a luat foc de la o ţigară. Un caz similar a avut loc şi Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO dse.md
FOTO dse.md

Un bărbat de 64 de ani din satul Grumeşti, raionul Briceni, a murit în propria locuinţă în urma unui incendiu provocat de o ţigară, pe care a evitat să o stingă înainte ca să adoarmă.

Un caz similiar a avut loc şi la Călăraşi. Un bărbat de 56 de ani la fel şi-a găsit sfârşitul în propria locuinţă, după ce aceasta a fost mistuită de flăcări ca urmare a unei ţigări nestinse.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI informează că în ultimele 24 de ore a mai decedat şi o femeie de 91 de ani din satul Doina, raionul Cahul. 

Un incendiu a mistuit lenjeria de pat, iar în interiorul încăperii a fost găsit cadavrul proprietarei. Pompierii nu au fost solicitaţi pentru  intervenţie, întrucât focul s-a autostins. Din primele cercetări se presupune că incendiul a izbucnit în urma exploatării cu defecţiuni a sobei din casă.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează oamenii să respecte cu stricteţe regulile antiincendiare şi să evite fumatul în locuinţe. În caz de situaţii de risc persoanele sunt rugate să apeleze 901. Conform datelor statistice ale IGSU de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 158 de incendii în care au decedat 23 de persoane.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite