Trei hoți care furau mașini sovietice ar putea sta cinci ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tineri furau automobilele de producţie sovietică
Trei tineri furau automobilele de producţie sovietică

Potrivit Comisariatul de poliţie Botanica este vorba de trei tineri care furau automobilele de producţie sovietică parcate în curtea blocurilor de locuit din Capitală.

Gruparea a fost capturată în Anenii Noi, în timp ce se deplasa cu un automobil furat. Potrivit poliției, membrii acesteia au vârste cuprinse între c 18 şi 27 ani și sunt originari din raioanele Ialoveni, Străşeni şi Anenii Noi. Unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani, anterior judecat, se afla în căutare pentru infracţiuni similare. Tot el se considera liderul acestei grupări.

Ulterior în cadrul cercetărilor, tinerii au recunoscut complicitatea în două răpiri de automobile „Jiguli". Primul automobil l-ar fi furat în noaptea spre 30 iunie curent, din curtea unui bloc de locuit din strada Munceşti. Al doilea automobil l-au răpit din strada Cuza Vodă. Motivul invocat de ei a fost că dorteau să se plimbe. Primul automobil părăsit a fost depistat de poliţie pe marginea traseului ce duce spre comuna Chetrosu. Pagubele evaluate de pătimaşi au fost estimate la circa 44. 000 de lei. Tinerii sunt cercetaţi penal și ar putea sta după gratii de la doi ani de închisoare până la cinci ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite